JógaKlikk -  Online jógaórák

Varga Judit

A jógát szerintem úgy kell gyakorolni, hogy kellemes érzeteket keltsen a testben és az elmében, gyakorlás közben és gyakorlás után is. 2000-ben kezdtem jógát gyakorolni, először Hatha és Iyengar stílusokban.

Az első jógaoktató képzésemet Mexikóban végeztem 2009-ben, a nagyszerű holland tanárnő, Ellen de Jonge iskolájában (Yoga By The Way). A másodikat 2011-ben Budapesten, az amerikai YogaWorks iskola képzésén, Katherine Munroe vezetésével. Mindkettő Vinyasa Flow jógastílust oktatott. Nagy hatással volt még rám a Jivamukti jógaiskola, Seane Corn, Shiva Rea és Simon Borg-Olivier.

2012 januártól - 2013 március végéig Balin éltem és vezettem a sziget egyik legnagyobb jógastúdióját (Power Of Now Oasis), ahol az amerikai Yoga Alliance által akkreditált 200 órás oktatóképzéseket is tartottam a világ minden pontjáról érkező jelölteknek. Jelenleg az amerikai Yoga Alliance E-RYT 200 (Experienced Registered Yoga Teacher at the 200 hr level) fokozatával rendelkezem.

Magyarországon és Balin több oktatói továbbképzést, jóga elvonulást és workshopot tartottam, valamit oktatóképzőként részt vettem kismama és baba-mama jóga oktatóképzéseken. A Vinyasa Flown kívül tanítok Jin Jóga, Kismama, Baba-Mama és Gyerekjóga és stílusokban is.

 
Jelenleg is tartok jógaoktató képzéseket, workshopokat, továbbképzéseket jógaoktatóknak és jógagyakorlóknak. A következő programokról itt tájékozódhatsz:
https://helloyoga.eu/
Az oktatók videóinak megtekintéséhez tekintsd meg ajánlatunkat!

Varga Judit videói