JógaKlikk -  Online jógaórák

Jógavideók

A Bakászana - Varjú póz

A teljes videó megtekintéséhez vásárolj előfizetést!

Gyakorold velünk a Bakászanát, vagyis Varjú pózt – vedd elő a benned lakó férfias erőt, bízz önmagadban, hidd el, hogy meg tudod csinálni! A videóban gondosan felkészítheted a tested és elméd ennek a póznak a végrehajtására. Ha nem sikerül elsőre, gyakorold szorgalmasan, és ne felejtsd el, a látszat ellenére nem annyira erőre, mint helyes technikára és egyensúlyra van szükség a Bakászanában.


Vinyasa Flow jóga | 1, 2. szint | 45 perc
Megosztom

Hozzászólások

Hozzászólnál? jelentkezz be!

N. Magdolna

2015. 11. 24. 18:36 Köszönöm!

V. Judit

2015. 04. 14. 22:41 Hajrá, Anikó! Gyakorold szorgalmasan :-) Nagyon fontos, hogy aktívan húzd a sarkad közel a fenekedhez, sokkal aktívabban, mint gondolnád, az segíteni fog :-) Nagyon örülök a sikerélményednek, és köszönöm, hogy megosztottad velem/velünk! További jó gyakorlást, és ha kérdésed van, írj bátran!

J. Anikó

2015. 04. 13. 21:08 Nem gondoltam volna hogy 2 hónap után ezt fogom csinálni, igaz még nem volt tökéletes, de gyakorolni fogom, köszi Judit! 😀

V. Judit

2014. 05. 05. 23:28 Nagyon örülök, hogy sikerélményed volt ezzel a pózzal! Csak így tovább, ha már nagyon megy, engedd lejjebb a csípőd, és emeld a fejed, hogy a hátad párhuzamos legyen a talajjal - így egy kicsit nehezebb lesz :-) Jó gyakorlást!

S. Zsófia

2014. 05. 05. 20:42 Köszönöm, nagyon tetszett! Sikerült, pedig nem is gondoltam volna, hogy meg fogom tudni csinálni a varjúpózt! Nagyon nagy élmény! Hála Judit pontos és precíz magyarázatának és a szuper bemelegítésnek! :)