JógaKlikk -  Online jógaórák

Az alapoktól alaposan!

Szeretnél igazán precízen és alaposan megtanulni jógázni? Vagy azt tervezed, hogy, bár jógázol egy ideje, rád férne egy kis alapozás? Ha az egyik kérdésre igen a válasz, akkor a legjobb választás “Az alapoktól alaposan” sorozatunk. Iyengar tanfolyamunkkal otthon, a saját ritmusodban elsajátíthatod a jóga alapjait, egészen haladó szintig. A videókat hazánk egyik legjobb és legtapasztaltabb Iyengar oktatójával, Répássy Erikával készítettük el.

Hogyan épül fel a sorozat

Az tíz részes, kb. 45 perces jógaórákból álló tanfolyam első öt része kezdőknek/újrakezdőknek szól. A videók egymásra épülnek, ezért, ahogyan a videóban is többször elhangzik, a videókat érdemes többször gyakorolni, amíg már tényleg jól megy, és csak azután továbblépni a következőre. Az következő öt középhaladó részt azoknak szánjuk majd, akik már az első öt részben rutint szereztek.

Melyik jógastílussal érdemes elkezdeni

Sokan kérdezik, hogy melyik jógastílussal érdemes elkezdeni a jógát. Nincs helyes válasz, hiszen mindenki más és más igényekkel érkezik a jóga irányába. Minden jóga jóga, csak a hangsúlyok vannak máshol, szokta emlegetni egyik kedvenc tanárunk.

Ami bizonyos, az Iyengar jóga egy alapos, precíz, az alapoktól építkező rendszer a nyugati emberre szabva. Oktatói nem egy pár hetes tanfolyam, hanem hosszú évek gyakorlása, majd évekig tartó tanárképzése után kezdhetnek neki a tanításnak. 

Tudj meg még többet az Iyengar jógáról itt: Iyengar joga

Figyelem! A tanfolyam az év végéig az előfizetés része, utána egyedi áras tanfolyamként érhető majd el.

Jó tudni: Összeállított programjaink az előfizetés részét képezik, nem jelentenek plusz költséget! Árak megtekintése
Órarend funkció segítségével összeállíthatod saját edzéstervedet. Hozzáadom az órarendemhez