JógaKlikk -  Online jógaórák

Jógaoktatók

A jóga oktatók kiválasztásánál a szakmai felkészültség a fő vezérelvünk, hiszen csak így garantálható a biztonságos otthoni gyakorlás. A fényképükre kattintva az önéletrajzuk mellett megtalálod az általuk vezetett órák videóit is.

Javasoljuk, hogy otthoni gyakorlásod mellett, ha van lehetőséged látogass el oktatóink óráira személyesen is. Bemutatkozásuk végén megtalálod, hogy mikor és melyik stúdió(k)ban találkozhatsz velük. Mielőtt felkeresnéd őket személyesen, ellenőrizd az adott stúdió honlapján a pontos órarendet.

Oktatóink köre folyamatosan bővül, hogy még könnyebb legyen kiválasztani a saját jógastílusod.

Jógaoktató vagy és szeretnél csatlakozni a JÓGAKLIKK csapatához? Keress minket, írj nekünk itt .

Gyakran Ismételt Kérdések a jógaoktató-választással kapcsolatban

Mi alapján válasszak jógaoktatót?

Mielőtt jóga oktatót választasz, győződj meg az oktató tapasztalatáról, tanúsítványairól és személyiségéről. Ez utóbbi a jógában különösen fontos, hiszen az oktató-tanítvány kapcsolaton múlik a tanulás és a gyakorlás hatékonysága. Mielőtt valakihez személyes jógaórára jelentkeznél, oldalunkon számtalan videót találsz, amiben jobban megismerheted a választott oktatód stílusát és személyiségét.

Milyen tanúsítványokkal kell rendelkeznie egy jógaoktatónak?

Amennyiben biztosra szeretnél menni, csak hivatalos jóga oktatói minősítéssel vagy jóga szervezet által kiállított tanúsítvánnyal rendelkező oktatót válassz! A hivatalos jógaoktatói tanúsítvány biztosítja, hogy a választott oktató rendelkezik az oktatáshoz szükséges tudással és tapasztalattal.

A JógaKlikk-en található összes jóga oktató hivatalos képesítéssel rendelkezik, így az oldalunkon 100% biztonsággal böngészhetsz!

Hol találhatok jógaoktatót?

Többek között nálunk, a JógaKlikk-nél! Habár az elmúlt időszakban egyre több oktatóval találkozni a közösségi médiában, sokszor nem egyértelmű, hogy kinek milyen tanúsítványai és milyen tapasztalata van az adott jóga stílusban.

Ha számodra is fontos a biztonság, válassz megbízható, képzett szakemberek közül! Az oldalunkon található oktatókkal lehetőséged van videókon keresztül megismerkedni és amennyiben szeretnéd, akár egy személyes jógaórára is elmehetsz. Böngéssz és válaszd ki a számodra legszimpatikusabb oktatót!