JógaKlikk -  Online jógaórák

A JÓGAKLIKKRŐL

A jóga mindenkié, gyakorlása nem ismer térbeli vagy időbeli korlátokat. Mai modern világunkban azonban a sűrűsödő munkahelyi és otthoni teendők, a rövidülő határidők mellett egyre nehezebb időt és figyelmet fordítanunk saját magunkra. Pedig ahhoz, hogy feladatainkat sikerrel végezzünk, szükségünk van arra, hogy időt és teret teremtsünk magunknak a pihenésre, feltöltődésre.  Ebben nyújt segítséget a JÓGAKLIKK.

Mi az a JÓGAKLIKK?

A JÓGAKLIKK egy virtuális tér, mellyel az interneten keresztül saját otthonodban, irodádban, a kertedben, vagy ha a munkád külföldre szólít, akár a szállodai szobádban is jógázhatsz. Az oldalon több mint 300 különböző hosszúságúszintű és stílusú videó áll rendelkezésedre, melyeken a legtapasztaltabb magyarországi jógaoktatók óráit tekintheted meg és csinálhatod végig velük együtt. Hetente újabb videókkal bővülő kínálatunkat havi előfizetéssel korlátlanul veheted igénybe. Emellett kész tanfolyamokat is vásárolhatsz, melyek komplett programokkal segítenek elmélyedni az egyes tematikákban. Tekintsd meg ajánlatunkat! 

Ha még új vagy a jóga világában, tekintsd meg információs oldalainkat:

A JÓGAKLIKK egy híd az oktató és a gyakorló között. Legyőzi a távolságot városok vagy akár országok között. Segít eligazodni a különböző jógastílusok között. Lehetőséget nyújt, hogy akkor is együtt gyakorolhass kedvenc oktatóddal, ha aznap nem értél oda a stúdióba a megszokott órádra. Ha még csak keresgélsz, oldalunkon számos oktatót, és jógastúdiót ismerhetsz meg, mielőtt felkeresnéd őket. Ha pedig oktató vagy, nálunk inspirációt szerezhetsz vagy továbbképezheted magad online.

A JÓGAKLIKK célkitűzése

Célunk, hogy Magyarország legszínvonalasabb jógastúdióival és oktatóival együttműködve minél több emberrel megismertessük a jógát. Az otthoni, videóról való gyakorlást a stúdióban, oktatóval jógázás kiegészítőjének is tartjuk. Ha a nappalidban gördíted le a jógaszőnyeget, a segítségünkkel tényleg csak egy kattintásnyira vagy a jógától.

Tarts velünk a közösségi médiában is:

JÓGAKLIKK vélemények

[Hamarosan]