JógaKlikk -  Online jógaórák

14 napos újjászületés

Az 14 napos újjászületés programunkat ajánljuk minden jelenlegi vagy leendő előfizetőnknek, akik lendületet szeretnének kapni az új esztendőhöz, és a régi rossz szokások helyett újakat, jobbakat kívánnak beépíteni a mindennapjaiba. A jóga egészségesebbé, fittebbé, kiegyensúlyozottabbá és tudatosabbá tesz. Ha eddig még nem tetted, itt az ideje, hogy elkezd! Ha már jógázol, új kihívást, új inspirációt kaphatsz ezzel a válogatással.

Az első videó abban segít, hogy befogadóbbá válj a változásokra. Az órák a tested és lelked is megdolgozzák, jobbá formálják majd. A válogatásnál többek között hangsúlyt fektettünk az energiaközpont aktiválására, a méregtelenítésre, a ideális testsúly elérésére, az elme lecsendesítésére egy-egy relaxáció erejéig, a koncentráció és tudatosság fejlesztésére és hogy ’biztos lábbakkal állj a talajon’. A 14 videót tartalmazó csomag utolsó óráján a hanumán ászana segít abban, hogy megtaláld magadban a bátorságot az életedben szükséges nagy ugráshoz, amit régóta halogatsz.

Az órák változó hosszúságúak és különböző oktatók tolmácsolásában más-más jógastílusokba engednek bepillantást. Ha egy óra nagyon megtetszett, akkor nyugodtan ismételd meg, az a fontos, hogy mindennap jógázz.

Jó tudni: Összeállított programjaink az előfizetés részét képezik, nem jelentenek plusz költséget! Árak megtekintése
Órarend funkció segítségével összeállíthatod saját edzéstervedet. Hozzáadom az órarendemhez
Ha a programok végére értél, a videókereső menüpontban böngészhetsz videótárunkban vagy kipróbálhatod a Programok menüpont alatt lévő többi összeállítást is.
Fedezd fel a JógaKLIKKet, jó gyakorlást kívánunk!