JógaKlikk -  Online jógaórák

Nőijóga

A női jóga egy speciálisan nőknek kifejlesztett jógastílus, amely a Hatha jóga alapjaira épül. A gyakorlatok végrehajtása segít megélni a benned rejlő nőiességet. A fizikai testet a modern intimtorna hatékonyságával képes kezelni, míg az energetikai és mentális történésekhez a klasszikus jóga ősi, számunkra mégis újszerű szemléletével közelít.

Az online női jóga videókat elsősorban kezdőknek ajánljuk, akik még csak most ismerkednek a jóga világával és/vagy egyszerűbb gyakorlatokra vágynak. Egészséges és különböző nőket érintő egészségügyi problémákkal küzdőknek egyaránt javasolt (pl. inkontinencia, aranyér, hormonális gondok, stb.), de meglévő betegség esetén kérd ki az orvosod véleményét!

A női jóga hatásai – ezért próbáld ki!

Gyakorlataink az altest energetikai rendszerét állítják helyre, megerősítik a gát területét, a medence és a has izmait. Mobilizáljuk és erősítjük a csípőizületet, tanítunk görcsoldó relaxációs technikákat és ciklust szabályozó gyakorlatokat. Megtanítjuk, tudatosítjuk a női szervekhez kapcsolódó érzeteket, fejlesztve ezzel az öngyógyítás képességét.

A helyes légzés elsajátításával ez a gyakorlás kiegyensúlyozza a hormonális működést, az idegrendszer és ezzel az érzelmek stabilitását. A Női Jóga hozzásegít önmagunk megismeréséhez, elfogadásához, női mivoltunk teljesebb megéléséhez.

Kiknek ajánlott?

Egészségeseknek:

 

Egészségügyi problémákkal:

Videóválogatásunk ingyenes és előfizetéses videókat tartalmaz, ingyenesen megtekinthető előzetessel. Ha az összes Női jóga videóra kíváncsi vagy » Tekintsd meg ajánlatunkat!