JógaKlikk -  Online jógaórák

Gyerekjóga

A gyerekjóga az alkalmazott jógastílusok közé tartozik. A gyerekeknek szóló videók játékos formában vagy mesébe illesztve, észrevétlenül fejlesztik a gyerekeket, korosztályának megfelelő mozdulatokra buzdítva, segítve őket az átélésben.

Ezáltal nő a gyerekek kreativitása, érzelmi intelligenciája, oldódik a feszültség bennük, fejlődik a testtudatuk, koncentrációjuk, motorikus készségeik. A gyermekjóga segít megőrizni az egészséget és önfeledten tölthetik a kicsik az erre szánt időt.

Videóink rövidek és könnyen elsajátíthatók. Akár már 2-3 éves kortól is leköti a gyermekeket, ugyanakkor nem terheli túl őket. Kezdődhet a játék? Tekintsd meg gyerekjóga videóinkat! ☺

A gyerekjóga speciális módszerekkel és könnyített/átalakított ászanákkal dolgozik a gyermekek testi és lelki fejlődésének elősegítése érdekében. Fontos, hogy ne gondoljuk túl a gyakorlatokat! Ez még nem „az igazi jóga”, csak egy játékos bevezetője annak, hogy a gyermekek később felnőve a jóga világában is otthonosan érezzék magukat.

A JógaKlikk gyerekjóga videóit kb. 2-3 éves kortól ajánljuk. Az egyes gyakorlatokat részletesen és egyértelműen mutatjuk be, de fontos, hogy a szülő mindig az adott korosztálynak megfelelően tanítsa meg gyermekének a pózokat. Online videóinkat gyakorlott és képzett gyerekjóga oktatók készítették, így maximálisan bízhatsz a szakértelmükben.

A jóga gyerekeknek is számos előnnyel rendelkezik, íme néhány közülük:

●      Segíti az esti elalvást és az alvás minőségét

●      Csökkenti a szorongást és a stresszt, segít megtalálni az érzelmi egyensúlyt

●      Segít a testi-lelki fejlődésben és a testtudatosság kialakításában

●      Erősíti az immunrendszert

●      Fejleszti a légzést

●      Javítja a mozgáskoordinációt

Videóválogatásunk ingyenes és előfizetéses videókat tartalmaz, ingyenesen megtekinthető előzetessel. Ha az összes gyermekjóga videóra kíváncsi vagy » Tekintsd meg ajánlatunkat!