JógaKlikk -  Online jógaórák

Bagi Botond

Mondhatnám hogy gyerek korom óta része az életemnek a mozgás, de valójában 20 éves korom után  kezdtem rendszeresen mozogni, és ismertem fel, hogy milyen pozitív változásokat hoz az életembe, mind testi, mind szellemi szinten! 

A szabadsúlyos edzés után a Bodyart, pilates, majd végül a jóga irányába fordultam, aminek "test-szellem-lélek" egységes szemlélete fogott meg leginkább. Azóta különböző hazai és nemzetközi oktatóktól, mesterektől tanulva, inspirálódva és saját tapasztalásaim alapján építem az óráimat, ahol a tudatos mozgás, fókuszált jelenlét, és a kötetlen hangulat együttese által fejlődhetsz és töltődhetsz.  Varga Juditnál végeztem 200 órás alap majd 300 órás haladó oktatói képzést. Hozzám közelálló jógairányzatok a yin, vinyasza flow, funkcionális flow, és minden olyan mozgásforma, ami kötetlen, szabad, örömteli áramlást ad. 

Ha lenne mottóm, talán ez lenne: 

"Nevess ha elrontod, légy boldog, mikor sikerül."

Rendszeres órákat tartok online és offline. Ezen kívül belföldi, hétvégi tematikus táborokat, illetve külföldi surf- és egyéb élményekkel egybekötött jógás utazásokat szervezek.

https://botisadventures.hu/

 
Az oktatók videóinak megtekintéséhez tekintsd meg ajánlatunkat!

Bagi Botond videói