JógaKlikk -  Online jógaórák

Bors Krisztián

Bors Krisztián vagyok, gyógytornász, jógaoktató-jógaterapeuta és ajurvédikus életmód tanácsadó. 2013-ban diplomáztam a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, majd 2017-ben vizsgáztam Indu Aroránál az 500 órás jógaoktató-jógaterapeuta képzésen (RYT500). Indunál rendkívül mélyen tanultunk az Ajurvédáról, így ez a rendszer alapvetően átszövi a Jógával és a Jóga átadásával kapcsolatos tudásomat és tapasztalataimat.
 
Nem titok, hogy józan alkoholista vagyok. 10 éven át voltam szerhasználó, 2016 óta vagyok absztinens. Azért is tartom fontosnak életem ezen szeletét kiemelni, mert felépülésemet nagyrészt a Jógának köszönhetem. A Jóga által kezdett felnyílni a szemem a valóságra, hogy az alkohollal álomban tartom magam, és hogy ebből az álomból muszáj felébrednem, különben végleg elveszek benne, és az válik valósággá. Felébredésem nem volt könnyű, de megérte: azóta érzem, hogy élek. Ez persze csak az első lépés volt a felépülés útján.
 
Ez az ébredés hatja át a gyakorlásomat és ezt szeretném átadni a tanítványaimnak is, mert így-vagy úgy, de mindenkinek fel kell ébrednie, még ha nem is feltétlenül valamilyen függőségből. Ez az átadásom központi gondolata. Boldog lennék, ha velem tartanál ezen az úton.
 
A videóimmal ezeken a területeken tudok neked segíteni:
  • Emésztés javítása, emésztési rendellenességek megszüntetése
  • Mozgásszervi problémák kezelése, fájdalom csökkentése, ideális mozgástartomány elérése
  • Stressz csökkentése, relaxáció mélyítése, a megfelelő minőségű és mennyiségű pihenés kialakítása
  • Spirituális ébredés elősegítése, útmutatás az önfejlesztésben

Ha személyesen is szeretnél Krisztiánnal gyakorolni, azt az AUM Jógaközpontban teheted meg.

Az oktatók videóinak megtekintéséhez tekintsd meg ajánlatunkat!

Bors Krisztián videói