JógaKlikk -  Online jógaórák

Tas Gergely

Okleveles cirkuszművész és Buddhista Főiskolát végzett buddhista tanító, aki páratlan együttérzéssel és szeretettel segíti tanítványait félelmeik leküzdésében. Gergely szakterülete a partner akrobatika, az akro-balansz és a függöny akrobatika (tissue), de járatos az Aikido harcművészetében is. Érzékeny, szelíd és szeretetteljes ember, aki saját példájával motivál arra, hogy az akrobatika felnőtt korban is elkezdhető, egészségesen gyakorolható és olyan felemelő közösségi élményt nyújt, amely tökéletes antidepresszáns.

Egy olyan tanár-művész, aki kreativitását nemcsak a mozgás és az alternatív cirkusz világában, de a színház és az improvizatív zene terén is kamatoztatja. Rendkívüli képzelőerejének köszönhetően igazán élvezetes stílusban tud írni spirituális élményeiről is.

Gergely a jógával először a Buddhista Főiskolán találkozott, majd később aktív színházi szakaszában, mikor számos előadásban vett rész különböző társulatok és produkciók tagjaként (pl. Circus Hungaricus – Hobo, a Taurin Circus és a Hippodrom Társulat előadásai, Utcaszínházi Alkotóközösség fellépései stb.) a jóga gyakorlataival regenerálódott az erős fizikai igénybevételt követően.

A jóga terén az igazi áttörést 2012 hozta meg az életében, amikor 3 hónapot töltött az indiai Mysore-ban Vinay Kumar kezei alatt. Ez a tapasztalás hozta meg számára a mozdulatok és a lélegzet harmóniáját, a test átalakulását és a lélek mélyebb rétegeibe bevésődött lenyomatok feloldását. Azóta a színház és az akrobatika mellett Gergely a jógát is élete alappillérei között tartja számon. A jógából merítkezve egyre több tudatosságot és légzésfókuszt épít be az akrobatikus gyakorlatokba is, hogy minél hatékonyabban és biztonságosabban segítse tanítványai fejlődését és önkifejezését.

Gergő weboldala eseményekkel, írásokkal: https://www.kezenallas.com/

 

Az oktatók videóinak megtekintéséhez tekintsd meg ajánlatunkat!

Tas Gergely videói