JógaKlikk -  Online jógaórák

Strahl Kati

Képzettsége: Hatha jógaoktató (RYT200) - gerinc- és női jógaoktató (2018), Női jógaterapeuta (2021), Sivananda Senior jógaoktató továbbképzés(2021)

Általa oktatott jógastílus: Hatha jóga, Gerincjóga, Női jóga

Mióta oktat: 2018

Bemutatkozása:

Üdvözöllek! Engedj meg egy rövid bemutatkozást, hogy megismerhesd a jóga iránti szenvedélyemet és az utam, ami idáig vezetett. A nevem Strahl Kati, és életem során a jóga vált az öröm, szabadság és tudatosság forrásává számomra.

Már gyermekkoromban vonzottak a testmozgással kapcsolatos kihívások, és később felfedeztem, hogy a jóga nem csupán egy fizikai gyakorlat, hanem egy mélyebb elmeállapot, amely visszavezet a saját középpontunkba. Az új évezred hajnalán kezdtem el komolyabban foglalkozni a jógával, és azóta mélyültem el a gyakorlásban és a tanításban.

2017-ben megismerkedtem az ájurvédikus jógaterápiával, ami teljesen magával ragadott és bevezetett a jóga mélyebb rétegeibe. A budapesti Asram Jógaközpontban szereztem meg a nemzetközi jógaoktatói „Yoga Alliance RYT200” minősítést, Gerinc és Női jóga alapelvekkel kiegészítve. A Himalájai Jóga Tradíció kétéves Női Jógaterapeuta képzését és a Sivananda Jógaközpont Senior továbbképzését 2021-ben végeztem el.

Az évek során részt vettem számos jógaterápiás szakmai konferencián és egyéb kisebb vagy online kurzuson, melyek folyamatosan segítenek mélyíteni a gyakorlásomat. Célom, hogy olyan foglalkozásokat tartsak, amelyek gyógyítóan, frissítően hatnak mind szellemi, mind testi síkon. Én csak úgy hívom – „finom jóga”, mert tápláló, jóízű, feltöltő és jótékonyan hat a finomenergetikára.

A jógaoktatás során törekszem arra, hogy segítsek a hozzám járó embereknek kiterjeszteni a tudatosságukat és rájöjjenek, hogy a jógával meg lehet szüntetni a testi és lelki panaszok nagy részét, ha rendszeresen és kitartó akaraterővel végezzük a gyakorlásunkat.

Az általam tartott foglalkozások alapja a tradicionális hatha jóga, kiegészítve olyan finomenergetikai módszerekkel, mint a pránajáma, mudrák és mantrák. Az ájurvédikus szemlélet figyelembe veszi a természeti elemeket, az aktuális évszakot, időjárást, az egyéni adottságokat és az életmódbeli szokásokat.

Végül, de nem utolsósorban, a jóga számomra öröm, szabadság és tudatosság. Célom, hogy ezt az örömöt és szabadságot megosszam veled, és együtt fedezzük fel a jóga gyógyító erejét.

Itt tudsz még hozzám kapcsolódni:

finomyoga.com

facebook.com/finomyoga

instagram: finom_yoga

 

Az oktatók videóinak megtekintéséhez tekintsd meg ajánlatunkat!

Strahl Kati videói