JógaKlikk -  Online jógaórák

Dudás Katalin

Dudás Katalinnak hívtak, eredeti végzettségem kognitív kutató pszichológus volt. Hosszú és rendkívül kacskaringós utat jártam be a gasztropszichológián keresztül, amíg a jógának különböző irányzatait beengedtem az életembe. A Kundalini Yoga tanárképzőjének elvégzése után (2010) a Siri Sant Kaur spirituális nevet számolták ki nekem a numerológia vagyis számmisztika alapján. Azóta ezt használom. Szó szerint azt jelenti, az Univerzum Nagy Szent Hercegnője. 

A Kundalini jógában többek között az a jó, hogy minden nőt hercegnőként kezelnek és minden férfira, mint oroszlánra tekintenek, úgyhogy ezek a jelzők mindenki nevében ott szerepelnek. A Nagy Szentről pedig csak annyit, hogy a spirituális név az adott élet legfontosabb feladatát tükrözi (ami nem feltétlenül a vég és pláne nem a név megkapásának pillanatában lévő állapot) és ahogy egy régi mondás tartja: „mindenki szeretne szent lenni, de senki nem szeretné a szentek életét élni”.

Nekem az alázat, a jó értelemben vett önfeladás és mások tiszta szívű önzetlen segítése jutott feladatul, meg az, hogy megláthassam mindenkiben azt az egyedülállóan csodálatos lényt, aki visszatükrözi az Univerzum tökéletességét. Tanulom... néha nem könnyű, de rendkívül izgalmas, és ahogy Jogi Bhajan mondta: „Ha valamit valóban meg akarsz ismerni, akkor tanítsd”. Ez a megismerés iránti elköteleződés tett tanárrá.

Az oktatók videóinak megtekintéséhez tekintsd meg ajánlatunkat!

Dudás Katalin videói