JógaKlikk -  Online jógaórák

Jagicza Berta

Óráimon a Vinyasa Flow lágy dinamizmusa a hatha jóga statikusságával, precizitásával keveredik. Ez a kettő teremti meg az egyensúlyt, hozza vissza a gyakorlót a középpontba. Testrészek vagy csakrák adják az óra aktuális témáját. 

Hatha jóga oktatóként a Yoga Alliance védjegyét viselő Purnam Akadémián végeztem, Bálint János szárnyai alatt. Végzett gerincjóga oktató, kismamajóga oktató is vagyok. A Vinyasa Flow stílusról Varga Judittól kaptam továbbképzést. Sokat tanultam Bene Mátétól a gerincbetegségek jógaterápiájáról és számos külföldi oktató hatott rám, például Simon Borg Olivier Yoga Synergy workshopja után sok mindent kicsit másképpen tanítok.

A JÓGAKLIKK egyik alapítójaként a legnagyobb öröm, hogy a 2012 elején megforgalmazott gondolatból, egy olyan virtuális teret sikerült létrehoznunk, amely lehetővé teszi, hogy a jóga tanítása azokhoz is eljusson, akik eddig még nem fedezték fel, egy olyan közösséget teremtsünk, amelyben mindenki, egymást támogatva találja meg azt, hogy a jóga segítségével hogyan lehet egészséges, boldog és elégedett.

Látogatható óráim:

www. monsoonyoga.hu

Az oktatók videóinak megtekintéséhez tekintsd meg ajánlatunkat!

Jagicza Berta videói