JógaKlikk -  Online jógaórák

Föld Napja 108 Napüdvözlet Élő Zenével

hozzászólás 2014-03-08

A Föld napján együtt ünnepelheted a bolygónkat kedvenc zenészeiddel és kedvenc jógatanáraiddal: jógázz velünk élő zenére, és maradj ott utána a Random Trip koncertjére!

Föld Napja 108 Napüdvözlet Élő Zenével

2014. április 22. 18.30-tól az A38 hajón!

A Föld napján együtt ünnepelheted a bolygónkat kedvenc zenészeiddel és kedvenc jógatanáraiddal: jógázz élő zenére, és maradj ott utána a Random Trip koncertjére! A Random Trip két kiváló zenésze, Delov Jávor és Sárik Péter ezen a különleges napon élő zenét szolgáltat egy hagyományos rituáléhoz, amelynek keretében lelkes jógagyakorlók 108-szor hajolnak meg a Nap éltető erejét ünnepelve. Az esemény az összefogásról szól, így négy jógatanár (Dóczé Niki, Kiss Edina, Jagicza Berta és Varga Judit) adja egymásnak a stafétát, ahogy végigvezetik a résztvevőket a 108 Napüdvözleten.

Mi az a Napüdvözlet? Megnézheted itt.

Ez nem jógaóra, hanem egy közös rituálé, egy felajánlás, amit mindannyian együtt teszünk a Föld és minden lénye boldogságáért. A részvétel ingyenes. Ha szeretnél utána maradni és tovább hallgatni a zenét, a Random Trip különleges koncertjére 700 Ft/fő áron vásárolhatsz belépőjegyet. Mivel a férőhelyek száma korlátozott, kérjük regisztrálj az eseményre. A regisztrációhoz kattints ide. 

A részvételt akkor javasoljuk, ha szoktál jógázni és napüdvözleteket gyakorolni, és nincs olyan sérülésed vagy betegséged, ami befolyásolhatja a gyakorlást. Hozz magaddal saját jógaszőnyeget, illetve ha ezt nem tudod megoldani, jelezd nekünk emailben az info(kukac)jogaklikk.hu címen. 

Mire számíthatsz? Fizikailag kb annyira megterhelő, mint egy órán keresztül futni, biciklizni, aerobikozni, kardiofittnesszezni, vagy dinamikusan jógázni. Bemelegítünk előtte, nyújtunk egy kicsit utána, és persze relaxálunk is a végén. Mindezt fantasztikus élő zenére!

Miért pont 108?

A 108 bűvös szám, a keleti hagyományokban és a számmisztikában is fontos szerepet kap. A teljesség igénye nélkül:

108: 9 x 12. A 9 és a 12 is nagy jelentőségű számok több hagyományban is, csillagászatban, stb. A 9 az abszolút tökéletesség szimbóluma, 3 x 3. A 12 pedig 4 x 3, és a négy legalább olyan erőteljes szám, mint a három: négy égtáj, négy végtag, négy évszak...

108: 3 x 36, ahol a 36 nem csak 4 x 9, de ráadásul a számjegyek összege 3+6=9. 

108: 4 x 27, ahol 9 x 3=27

108: 1 az elsőn x 2 a másodikon x 3 a harmadikon

 A Föld átmérője szorozva 108-cal = a Nap átmérőjével.

A 108 szám jelentőségéről többet is olvashatsz


Cimkék: jóga gyakorlás napüdvözlet 108 Föld Napja

Hozzászólások

Hozzászólnál? jelentkezz be! Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás. Légy az első hozzászóló!