JógaKlikk -  Online jógaórák

Páros jógával a kiegyensúlyozott párkapcsolatért

hozzászólás 2024-02-12

Páros jógában a gyakorlás könnyebbé válik, hiszen mindig kéznél van egy segítő. Az egymásra utaltság megtanít arra, hogyan legyél hatékony segítő, és hogyan bízd magad a másikra.

Ha rendszeresen jógázol, akkor már megtapasztalhattad, mennyit tud segíteni a jóga a feszültség levezetésében, hogyan teszi egészségessé, és nem utolsósorban széppé a tested, tisztává a gondolataidat. Biztosan feltűnt, hogy nő a motivációd, életerőd, javul a közérzeted. Nyugalom, kiegyensúlyozottság, szépség, egészség: ez a jó kapcsolat receptje is!

A jóga segít összpontosítani a figyelmedet. A tökéletes befelé figyelés megtanít észrevenni a tested és elméd igényeit, megfegyelmezni a tudatod, és jógatechnikákkal megtanít visszahozni magad a kibillent egyensúlyból. Egyre érzékenyebbé válsz arra, hogy mi a jó neked és mi az, ami árt. Ezt a koncentrált figyelmet fordíthatod a szerelmedre is!

A jóga nem a szenvedés útja - fontos, hogy a gyakorlás élvezetes legyen. Hogyan teheted még élvezetesebbé? Ha mindezt a szerelmeddel teszed. Ha jógázol, és a szerelmed furcsa fintorral, ufónak nézve hallgatja a jógaszőnyegen gyűjtött tapasztalataidról szóló beszámolóidat esténként a konyhaasztalnál, itt az idő, hogy ne beszélj többet! Csinálj egy kis nyugalmat, csendet és hívd meg őt egy páros jógára otthon!

Páros jógában a gyakorlás is könnyebbé válik, hiszen mindig kéznél van egy segítő. Az egymásra utaltság megtanít arra, hogyan legyél hatékony segítő, és hogyan bízd magad a másikra.

A folyamatos egymásra figyelésben a légzésetek felveszi a másik légzésének ritmusát, megérzed saját és az ő testének a határait, az érintések, a közelség és nyugalom megteremti az intimitást.

A páros jógát persze nemcsak a szerelmeddel, hanem barátoddal, családtaggal, ismerőssel is végezheted!

Jagicza Berta


Cimkék: jóga gyakorlás páros jóga kapcsolat párkapcsolat család egyensúly

Hozzászólások

Hozzászólnál? jelentkezz be! Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás. Légy az első hozzászóló!