JógaKlikk -  Online jógaórák

Jógavideók

Kezdő tanfolyam 2. rész

A teljes videó megtekintéséhez vásárolj előfizetést!

A tanfolyam 2. része.
Ez a kezdő IYENGAR jógatanfolyam lépésről lépésre vezet be a világhírű metódus alapjaiba. Sajátítsd el biztonságosan az alapvető pózok formáját, építs fel erőnlétet, kitartást és elasztikusságot.
Iyengar jóga | 1. szint | 45 perc
Megosztom

Hozzászólások

Hozzászólnál? jelentkezz be!

R. Erika

2022. 01. 14. 21:32 Kedves Ágnes, köszönöm a kérdést, nagyon kellene tudnom, hogy pontosan hol, milyen módon, milyen irányban, milyen mozdulatnál fáj a láb és annak pontosan melyik része. A korrekt akciók használata alapvetően "terápiás", de pontosabban segíteni akkor tudok igazán, ha ennél több részletet ismerek:) Én személy szerint a sima pihentetésben nem hiszek, a pózok megfelelő módosításában annál inkább. Ha gondolod, írj az alábbi email címemre: [email protected] Üdvözlettel: Erika

P. Ágnes

2022. 01. 14. 20:53 Kedves Erika!Lelkesen végzem a tanfolyamot lépésről lépésre, még csak a második résznél tartok(egy hétig tervezem gyakorolni az adott óra anyagát).Tegnap viszont úgy tűnik túlnyújthattam a hátam, a legtöbb mozdulatra fáj, húzódik, szúr. Az a kérdésem, hogy ilyenkor érdemes teljes pihenésre fogni míg jobb lesz, vagy esetleg finoman érdemes azért gyakorolni tovább?Annyira megszerettem ezt a gyakorlást, még csak másfél hete hogy minden nap jógázok, de már mist is rossz kihagyni egy napot!Köszönöm szépen!