JógaKlikk -  Online jógaórák

Jógavideók

Éleszd fel az emésztés tüzét!

A teljes videó megtekintéséhez vásárolj előfizetést!

Az Ayurvéda az egészség szempontjából alapvető fontosságúnak tartja az emésztés helyes működését. A legtöbb betegség a belek kórós állapotának tulajdonítható, éppen ezért nem mindegy, milyen a bélműködésünk és mennyire "gáz" az emésztésünk. Ez a videó olyan gyakorlatokat mutat be, amelyek segítik fokozni az agnit, vagyis az emésztő tüzet és hatékonyan hozzájárulnak a Vata, szél energiák elengedéséhez a vastagbélből.
Megosztom

Hozzászólások

Hozzászólnál? jelentkezz be!

G. F.Tóth

2020. 03. 06. 12:06 Kedves Réka! Látatlanba és nem ismerve a pontos körülményeket (mennyi idő telt el a szüléstől, változott e bármi a közvetlen a szülés utáni állapothoz képest, miti próbáltál eddig, hogy ezt helyrehozd, milyen általános állapotban van most a tested stb.) nem javasolmán, hogy ezt az (általános jellegű) gyakorlást végezd. Azt tanácsolom, hogy mindenképpen keress fel egy szakembert (itt akkor ajánlom például az unokatesómat, aki pont ilyen női témákkal és szétnyílt hasizommal is foglalkozik, eü végzettséggel: https://intimtorna-eva.webnode.hu/egyeni-foglalkozasok/). Ezzel az elváltozással mindenképpen egyéni keretében kellene foglalkozni Minden jót kívánok. Gabi

M. Réka

2020. 03. 05. 21:50 Szia Gabi! Egy évvel a 2. kisfiam születése után kb 2-3 ujjnyira van szétnyílva a hasizmom. Így is csinálhatom ezt a gyakorlatsort?

V. Zsuzsa

2017. 06. 25. 18:50 Nagyon szerettem! Gabriella annyira megkapó személyiség, hitelességet sugároz minden mozdulata és minden szava. Jó lenne egyszer élőben is részt venni egy óráján!