JógaKlikk -  Online jógaórák
Alapozó kihívás

Ma véget ér kihívásunk az “Alapozó”, amelyben naponta egy ászanát mutattunk be részletesen 21 napon át. A célunk az volt, hogy még magabiztosabban végezhessétek a jógagyakorlatokat otthon is, begyakoroljátok a mozdulatok helyes kivitelezését. Óriási öröm volt látni a visszajelzéséket, beszámolókat, lelkes hozzászólásokat. Köszönjük nektek, hogy velünk tartottatok! 

Holnap, a ráadás 22. napon láthatjátok majd a sorozatot összefűzve is, hiszen a 21 ászana akár egy komplett otthoni gyakorlás is lehet. 

A magyarázó videók és a napi tippek ezután is elérhetőek lesznek a blogunkon, bármikor újra gyakorolhatjátok őket:
https://www.jogaklikk.hu/blog/Alapozo!_Minden_napra_egy_aszana!_245/

A 21 videót feltesszük a Programok közé is, ahol ingyenesen hozzáférhetőek lesznek.

Na és most jön a kitartás jutalma: 

A leginspirálóbb és legaktívabb hozzászólókat 3 db 3 hónapos ajándék JógaKlikk előfizetéssel jutalmazzuk, valamint a fotót beküldők közül egyvalaki nyer egy csodás WAO matractartó táskát.
https://www.jogaklikk.hu/termek/WAO_jogataska_-_pink_488/

A nyertesek nevét közzétesszük a facebookon, de külön is értesítjük őket.

A kihívás lezárásaként, és hogy senki sem maradjon ajándék nélkül, csütörtökön, június 20-án előfizetői akcióval lepünk meg titeket! Ezen a napon 20% árengedményt adunk az előfizetéseink árából.

Sőt, azok között, akik ezen a napon vásárolnak előfizetést, még egy csinos jóganadrágot is kisorsolunk a PatentDuo felajánlásából:
https://www.jogaklikk.hu/termek/Tropic_joga_capri_467/

Havi előfizetés: 3 400 Ft helyett 2 720 Ft
Negyedéves: 9 000 Ft helyett 7 200 Ft
Féléves: 16 800 Ft helyett 13 440 Ft
Éves: 30 000 Ft helyett 24 000 Ft + ajándék jógaszőnyeg

Ha van aktív előfizetésed, a most, kedvezményesen megvásárolt időszak természetesen csak az előző lejártakor kezdődik.

Gondolj a nyárra, hiszen a JógaKlikk sosem zár be. Óráinkat magaddal viheted a nyaralásra, nem kell más hozzá, csak internet kapcsolat! 

A kedvezmény június 19. éjféltől június 20. éjfélig lesz érvényes és más kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezmény érvényesítéséhez írd be a ASANA szót a vásárlás folyamán megjelenő promóciós kód rubrikába. Az akció ideje alatt ajándék jógaszőnyeget csak az egyéves előfizetések mellé tudunk adni.

Átutalásnál és SZÉP Kártyás fizetésnél a tranzakció elindítására vonatkozik a dátum, az összeg beérkezésének határideje június 27. A kedvezmény csak az előfizetésekre vonatkozik, a jógashop termékeire nem használható fel, de az előfizetések után kapott hűségpontokat beválthatod a shopban.

Előfizetések