JógaKlikk -  Online jógaórák

Almásy Csilla

Almásy Csilla gyógytornász-fizioterapeuta, jógaoktató, gerinctréner, személyi edző, a Fitness Akadémia, valamint a Purnam Jógaoktatói Akadémia tanára, emellett SpinalDance (gerinctréning) és Dinamikus jóga mestertanára, valamint az Almásy Mozgásakadémia vezetője.

Csilla a gerinc- és mozgásszervi betegségek, sportsérülések kezelésének specialistája, de a munkája részét képezi a preventív jellegű egészségfejlesztés is.

"Gerincedzőként találkoztam először a jógával 2007-ben, rögtön megfogott a mozgásanyaga, ami tökéletes a gerinc egészségének megőrzéséhez, illetve sok gerinc- és mozgásszervi bántalom, betegség terápiájához is. Csoportos óráimat Dinamikus jóga néven vezetem, elsősorban preventív jelleggel, de magánvendégeimmel és betegeimmel is alkalmazom a jóga gyakorlatait, természetesen a megoldandó problémához adaptálva azokat. Szeretem és tisztelem a jógát, még ha spirituális oldalával egyelőre nem is foglalkozom. Örömet jelent a gyakorlása és a vendégeimnek tartott órák vezetése. Igyekszem mindig változatos, színes, vidám órákat tartani.

Bízom benne, hogy a JÓGAKLIKK nézőinek is tudok segíteni egy-egy problémára fókuszáló videóimmal, illetve örömteli közös gyakorlásban lehet részünk Dinamikus jóga videóimmal!"

 

Látogatható óráim, elérhetőség:

www.gerinckoncepcio.hu
www.facebook.hu/gerinckoncepcio
http://www.mozgasakademia.hu
 

+36 30 32 26 715

Az oktatók videóinak megtekintéséhez tekintsd meg ajánlatunkat!

Almásy Csilla videói