JógaKlikk -  Online jógaórák

Vegyél te is részt a 21 napos Napüdvözlet kihívásunkban. Ha teljesen kezdő vagy, vagy éppen haladó, ébreszt fel magadban a Nap tüzes erejét, gyakorolj velünk 21 napon keresztül ingyenes oktatóvideónk, napi tippjeink, és a közösség erejének a támogatásával.

A Napüdvözlet a legnépszerűbb kötött gyakorlatsor a jógában, amelynek számtalan variációja létezik, mi egy alap astangás Napüdvözletet tanítunk meg neked az ingyenes Napüdvözlet oktatófilmünk segítségével. A 21 napon át veled leszünk az esemény Facebook oldalán (ha nincs Facebook profilod, akkor a honlapunk Napi tippek blogbejegyzéseit kövesd). Információval, tanácsokkal látunk el, kérdezhetsz tőlünk és a többi résztvevőtől, megoszthatod a tapasztalataidat.

Miért jó ez neked?

1. Ha még nem regisztráltál az JógaKLIKK oldalon, tedd meg most, hogy ingyenesen megtekinthesd a Napüdvözlet oktatófilmet vagy a Kihívást segítő videót 18 Napüdvözlettel.

2. Minden nap nézd meg a Napi tippek bejegyzéseket itt vagy a Facebookon, amelyből ötleteket, inspirációt nyerhetsz.

3. Ha már túl vagy a Napüdvözlet oktatófilmen, végezd el a napi gyakorlást a Kihívást segítő videónkkal (18 Napüdvözlet szerepel a videóban, 1 Napüdvözlet kb. fél perc). Ha van kedvenc Napüdvözleted, végezd azt 18-szor, illetve ahányszor jól esik.

4. Az e-naplóba minden nap jegyezd fel, hogy mennyi Napüdvözletet sikerült aznap végigcsinálni. A mennyiség nem szempont, csak az, hogy minden nap végezz Napüdvözletet. Mindig az aznapi gyakorlást jegyezd be. Érdemes, mert ezzel a nyereménysorsolásban is részt vehetsz.

5. Oszt meg gondolataid, érzéseidet, napi teljesítményedet a Facebook eseményoldalon, vagy itt a Napi tippek blogbejegyzések alatt. Ha bármilyen kérdésed van, azt is írd meg.

Napüdvözlet oktatófilm

Egy alap Napüdvözletet, az astangából ismert "A" verziót elemezzük részletesen ebben a videóban. Gyakorolj velünk!

Kihívást segítő videó 18 Napüdvözlettel

21 napos Napüdvözlet kihívásunk napi gyakorlását segíti a videó, amelyben az Astanga jógából ismert "A" verziót végezheted el velünk 18-szor. Ne felejtsd el a videó alatt található e-naplóban naponta feljegyezni, hogy hány kört csináltál.

E-naplóhoz jelentkezz be!