JógaKlikk -  Online jógaórák
Alapozó kihívás

Minden napra egy ászana! - 21 napos nyárindító kihívás
Május 29 - június 18 a JógaKlikken

Ha csináltad velünk a korábbi népszerű 21 napos kihívásainkat, már tudod, hogy ezek a programok működnek! Rengeteg pozitív tapasztalatot osztottatok meg velünk és egymással is, minden korábbi kihívás alkalmával. 

Legújabb, nyárindító programunk az “ Alapozó! - Minden napra egy ászana”. Ez a kihívás alap ászanákat vesz sorba, naponta csak egyet, 21 napon keresztül, így segít elmélyedni,hosszabban ránézni egy-egy gyakorlatra. A kihívás végére lesz egy alap ászana készleted, amelyet akár egy önálló gyakorlássá is továbbfejleszthetsz vagy a videóinkat már nagyobb magabiztossággal fogod tudni gyakorolni. Akkor is szívesen ajánljuk a kihívást, ha már régóta jógázol, hiszen mindig lehet új finomságokat felfedezni egy-egy ászanában.

Facebook esemény oldalunkon naponta posztoljuk az aktuális videót Varga Judittal, és a lelkesítő sorokat Varga Judit és Jagicza Berta tollából, akik a kihívást vezetik. Ott tudtok kérdezni is tőlük, és ti is megoszthatjátok a tapasztalaitokat, buzdíthatjátok egymást. A kihívás végén 3 db 3 hónapos előfizetést osztunk ki a leginspirálóbb hozzászólók között!

Május 29-én, a következő szerdán rajtolunk, így a nyári szünet elejére, június 18-ra véget is ér az Alapozó! Jelentkezz be te is az esemény Facebook oldalára és figyeld az indítást: https://www.facebook.com/events/2522055574473899/

A kihívás videóit ingyenesen nézheted majd a www.jogaklikk.hu oldalon, lejátszásukhoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Kihívás 18. - Pascsimottánászana

Kihívás 18. - Pascsimottánászana