JógaKlikk -  Online jógaórák

Jógavideók

Kerülj egyensúlyba!

A teljes videó megtekintéséhez vásárolj előfizetést!

A lelki harmónia és a fizikai egyensúly kéz a kézben járnak. A lelki harmónia ingatagsága megmutatkozik a fizikai egyensúlygyakorlatok során, ugyanakkor ezekkel az ászanákkal képes vagy a lelki kiegyensúlyozottságot erősíteni. Épp ezert érdemes megkedveltetni magunkkal azokat a jógaórákat is, amikor úgy érezzük, hogy folyton „kicsúszik a talpunk alól a talaj”.:) Ezen az órán különböző nehézségű álló ászanákban keressük a középpontunkat és a fizikai megingathatatlanságunkat.
Megosztom

Hozzászólások

Hozzászólnál? jelentkezz be!

R. Anita

2020. 02. 04. 20:58 kellemes ora volt!Tenyleg klassz volt a balancot keresni es megtalalni!KOszonet erte

g. judit

2019. 01. 24. 11:20 Kedves C. Marianna! Nagyon sajnalom, hogy kizokkentett! Konnyiteskent terpeszben elorehajlast (PRASZARITA PADOTTANÁSZANA neven tudsz rakeresni) ajanlanam. Szinten hasznos aszana es abban is megfigyelheted, hogy hova helyezed a testsulyt es aztan megprobalhatod a sarkakra helyezni. Nem baj, ha nem er le a fejteto a talajra, eleg ha nyujtozol vele a talaj fele.

C. Marianna

2019. 01. 23. 06:59 Kedves Judit! A fél fejenállás hirtelen égből villámcsapásként jelent meg az óra menetében. Hiányoltam, hogy ha valaki nem tudja elvégezni, mit végezzen helyette. Nem volt jó érzés. hogy nem hangzott el semmiféle átvezető mondat arról, ha ez nem megy akkor mit csináljak ez idő alatt. Kizökkentett az óra ritmusából.

S. Zsófia

2014. 12. 15. 19:45 Nagyon jó óra! Élvezettel csináltam végig! Köszönet érte! Teljesen átmozgatott és egyensúlyba hozott! :) Mindenkinek ajánlom! :)