JógaKlikk -  Online jógaórák

Vancsura Vera

Az én önéletrajzom nem úgy kezdődik, hogy „már gyerekként is életem szerves része volt a mozgás…”, sőt! Aktív gyerek voltam, de szervezett keretek közt a gyerekjóga volt az egyetlen, amit egy ideig gyakoroltam. Utána hosszú szünet, inaktív kamaszévek, majd valahogy kipattant a fejemből, hogy ezt másként kellene, és beiratkoztam a TF-re, ahol humánkineziológus lettem. Végigjártam a mozgás mindennapivá válásának rögös útját. Azóta pedig ez lett a hivatásommá. Hogyan lehet úgy kezelni a mozgásszervi panaszokat, hogy újra öröm legyen a fizikai testben létezni? Ez a fő kérdés, amit nap, mint nap kutatok. Lenyűgöz az emberi anatómia, a kötőszövetek funkciói, az egész ember holisztikus léte, hogy minden mozdulatod, minden elfogyasztott falatod és kortyod milyen óriási hatással van a testre.

Folyamatosan tanulok: jóga, különböző eszközök használata, kötőszövet lazító mozgásos és manuális technikák, hiszen ezeken a területeken folyamatosan új kutatási eredmények látnak napvilágot, igyekszem lépést tartani velük, és beépíteni a mindennapi gyakorlatba az új ismereteket.

Látogatható óráim: egyéni foglalkozásokat tartok, Budapesten a Mozogj jobban! stúdióban (mozogjjobban.hu), valamint online óráimról is itt tájékozódhatsz.

Az oktatók videóinak megtekintéséhez tekintsd meg ajánlatunkat!

Vancsura Vera videói