JógaKlikk -  Online jógaórák

Szlifka Tünde

Kismama jógaoktató, kismama masszőr és dúla vagyok. Már kiskorom óta érdekelt a születés csodája és mindig szerettem volna a téma közelében lenni, de nehezen találtam megfelelő helyet erre. Egészségügyi iskolában érettségiztem és volt lehetőségem csecsemőgondozást és elsősegélyt is tanulni. Akkoriban nem vonzott, hogy az egészségügy keretein belül dolgozzam, végül mégis, kis csavarral ugyan, de visszataláltam az eredeti tervekhez.

A gimnázium elvégzése után, menedzser asszisztensként majd marketingesként dolgoztam egy távközlési cégnél.

2002-ben egy merész döntéssel Új-Zélandra költöztem, ahol fél évig egy kisbabára vigyáztam. Nagyon jó volt tapasztalatnak, illetve a nyelvtudásom is fejlődött, de én mégis úgy gondoltam itthon a helyem. Egy bankban kezdtem dolgozni és mellette masszőrnek tanultam.

Sikeres vizsgát tettem 2004 novemberében, és azóta is masszőrként dolgozom. Az elmúlt 8 évben sikerült olyan színvonalas helyeken dolgoznom, mint például a Marriott Hotel, Le Meridien Hotel és a Normafa Hotel.

Ma már szabadúszóként a saját vendégkörrel dolgozom és házhoz is megyek. Kismamákat és babákat is masszírozok.

2007-ben végeztem kismamajóga oktatóként és már a kezdetektől saját csoportjaim vannak, persze folyamatosan változó jógázókkal.

Nagyon jó dolog segíteni, kísérni a mamákat ezen az úton. Jó érzéssel tölt el, hogy az a 90 perc, amíg együtt jógázunk, segíti a baba-mama kapcsolat fejlődését és megkönnyíti a várandósság árnyoldalainak elviselését.

Nem sokkal később a Babás jógaoktatói képzést is elvégeztem, így a kismamák gyermekük születése után is folytathatják a jógát már a babával.

2010 januárjában megadatott, hogy a nővérem szülésénél segédkezhettem, felejthetetlen élmény volt, azóta pedig már egy tucat kisbaba születésénél lehettem ott, mint dúla.

Folyamatosan igyekszem tovább képezni magam, tavaly elvégeztem a Tibeti tradicionális masszázs tanfolyamot, és erre az évre is bőven vannak még terveim. Úgy érzem megtaláltam a helyem a világban és örömmel tölt el, hogy a munkámban kiteljesedhetek.

Szabadidőmben ékszereket készítek, természetesen jógázom, és szívesen kirándulok a párommal.

 
Az oktatók videóinak megtekintéséhez tekintsd meg ajánlatunkat!

Szlifka Tünde videói