JógaKlikk -  Online jógaórák

F. Tóth Gabriella

Yoga Alliance E-RYT 200

Különösen nagy tudású, lelkiismeretes és elhivatott jóga és Ayurvéda tanár. Több jógastílusban is jártas (hatha, vinyasa, akro jóga), amelyekből az Ayurvéda szellemében határtalan kreativitással tud speciális sorokat komponálni tanítványai egyéni igényeinek megfelelően. Kiváló előadó, aki sok humorral és interaktív módon képes megértetni a hallgatósággal a jógafilozófia és az Ayurvéda bonyolultabb elméleti tételeit is. Törékeny termete ellenére meglepően nagy teherbírással és mégis könnyedén mutatja be a legnehezebb ászanákat is. Egy oktató, aki éli a jógát.

Három jógaoktatói diplomával rendelkezik, amelyeket kivétel nélkül Indiában, a dinamikus jóga hazájában Mysore-ban szerzett autentikus indiai mestereknél.

2009. Bharath Shetty – Yoga India

2010. Acharya Venkatesh - Atma Vikasa Centre of Yogic Studies

2012. Vinay Kumar – Prana Vashya Yoga

Gabriella mindig olyan mestereket választott, aki nemcsak oktatják a jógát, hanem egyben maguk is kiváló jógabajnokok. Olyan emberektől tanult, akik rendkívüli eredményeikkel és eltökéltségükkel vívták ki maguknak az elismertséget, akik hatalmas önfegyelemmel keresték a saját határaik feloldását, hogy aztán másokat segíthessenek.

Igazi személyes mesterét Vinay Kumar, a modern idők legsikeresebb indiai jógabajnokának személyében találta meg. Vinay emberszeretete, szerénysége és tudása valódi inspirációt és példát adott számára. A kihívásokkal teli oktatói képzést követően, Gabriella engedélyt kapott Vinay Kumartól a férfiakat is megpróbáló Prana Vashya Yoga oktatására. Vinay a minőség bajnoka, így csak a legjobbaknak adja meg az oktatói minősítést és egyszerre csak egy emberrel foglalkozik. A világon így egyelőre csak kevesebb mint 50 ember taníthat Prana Vashya jógát. Magyarországon jelenleg elsőként Gabriella oktatja ezt az egyedülálló dinamikus jógastílust.

Az Ayurvéda terén egyaránt rendelkezik elméleti és gyakorlati tudással. Elméleti ayurvédikus képzését jóga, Ayurvéda és Ayurvédikus gyógyítás terén a világ egyik legelismertebb nyugati ayurvédikus szaktekintélyénél David Frawley-nál végezte és végzi folyamatosan az Amerikai Védikus Tudományok Intézeténél. Emellett rengeteget olvas és kutat a témában. Ayurvédikus masszázst is több iskolában tanult, de a legmeghatározóbb tanára egy valódi keralai mester, Raman Panicker Sudhakaran ayurvédikus masszőr és panchakarma terapeuta volt, aki beavatta a lábbal masszírozás, a Kalari Chikitsa művészetébe is. 

[email protected]
https://www.patreon.com/gabriellaftoth
 

 

Az oktatók videóinak megtekintéséhez tekintsd meg ajánlatunkat!

F. Tóth Gabriella videói