JógaKlikk -  Online jógaórák

Diószegi Ádám

Gyermekkorom óta életem része a mozgás, többféle sportot űztem, öt évig shotokan karatéztam, melyben megfogott a keleti hangulat és a mozgások modern anatómiai alapokon nyugvó, precíz kivitelezése. Egyetemi éveim alatt találkoztam a jógával, amely rögtön olyan erős hatást gyakorolt rám, hogy otthagytam informatikusi pályámat és rátaláltam az International Wellness Institute és a Mandala Jógastúdiók jógaoktató szakára. A jógaoktató képzésen a jóga modern és tradicionális megismerése és a fittness-wellness, anatómia, pszichológia, pedagógia alapjai mellett a sok különböző nézet és filozófiai rendszer okozta zavar is kezdett letisztulni bennem.

Miután megszereztem Gerincjóga, Hatha jógaoktató és Rekreációs sportoktatói papíromat, elvégeztem haladó hatha jógaoktató tanfolyamot és számos workshopot, tanfolyamot is (Rádzsa jóga, Astanga jóga, Vinyasza flow, stb.), hogy elmélyítsem tudásomat és még több eszközzel tudjam támogatni tanítványaim fejlődését, célkitűzéseit. Ezután kezdtem el jógaoktatóként dolgozni Budapest több ismert jógastúdiójában. 

2010-ben lefordítottam az Advaita Bodha Deepika (A kettősség-nélküli tudás lámpása) című könyvet - amely az advaita filozófiai egyik legfontosabb műve - magyar nyelvre, a könyv azóta megjelent a Filosz kiadó gondozásában. 2011-től rendszeresen publikálok a Vital és a Meglepetés magazinba. Többek között az RTL Klub és a Karma TV riportjaiban is szerepeltem már. 

Látogass el az oldalamra: www.jogaoktato.hu vagy 

kövess a Facebookon: https://www.facebook.com/adam.dioszegi.yoga

 

 

 

 

 

Az oktatók videóinak megtekintéséhez tekintsd meg ajánlatunkat!

Diószegi Ádám videói