JógaKlikk -  Online jógaórák

Hogyan használd az oldalt?

  1. Első lépésként regisztrálj! A felhasználóneveddel és jelszavaddal fogsz tudni a jövőben belépni az oldalra, és személyre szabhatod, hogy hogyan szeretnéd használni az oldalt. Regisztrációval tudod megnézni ingyenes videóinkat is.

  2. A teljes órák megtekintéséhez már előfizetés szükséges. Az előfizetés ideje alatt az összes, több mint 260 videónkat korlátlanul használhatod. Az Árak/Előfizetés menüpont alatt kiválaszthatod, hogy mennyi időre szeretnél előfizetni, illetve itt vásárolhatod meg az egyedi áras tanfolyamainkat is. A „megveszem” gombra kattintva megkezdődik a fizetési folyamat.

  3. Ha ez megtörtént, válaszd ki a neked megfelelő stílusú, szintű és időtartamú videót a Jógavideók menüpontban lévő intelligens szűrő segítségével, ahol oktató szerint is szelektálhatsz. A videók alatt egy rövid leírással igyekszünk segíteni, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb órákat, illetve további videókat ajánlunk a folytatáshoz.

  4. Gyakorlás után lehetőséged van az órákat véleményezni, illetve kérdéseket feltenni az oktatóknak. Ne tartsd magadban egyiket sem! Interaktív Jógaklikket álmodtunk az oldalra.

  5. Nincs más hátra: Klikkelj és jógázz! Kellemes gyakorlást kívánunk!

A jógáról sok mindent megtudhatsz a Minden, ami jóga menüpontban, mely segítségedre lehet abban, hogy minél jobban elmélyülj a témában. Blogunkban hetente többször frissülnek az érdekesebbnél érdekesebb cikkek.

Ha feliratkozol a hírlevelünkre, rendszeresen értesítünk az aktuális akcióinkról és egyéb újdonságainkról.