JógaKlikk -  Online jógaórák

Kihívások

Ragyogj! - 14 napos méregtelenítő kihívás

1. szint
Ragyogj! - 14 napos méregtelenítő kihívás

A teljes kihívás ára: 4 990 Ft Megvásárolom

Előző években rendezett méregtelenítő kihívásaink semmit sem veszítettek aktualitásukból. A legjobbakból összeállítottunk egy 14 napos programot, melyet bármikor elkezdhettek.
(A program nem képezi az előfizetéseink részét, hanem egyedi áras tanfolyamként vásárolható meg.)

A program tartalma:

  • 5 méregtelenítő, és számos kihívást támogató jógavideó
  • Ayurvédikus táplálkozási tanácsok, videóreceptek az étrendhez
  • Elméleti tudnivalók, instrukciók, amelyek végigvezetnek és megerősítenek a kihívásban.

Hogyan működik:

A program megvásárlásával a kihívás minden napján e-mailben elküldjük neked a linket, ahol megtalálod a napi videókat, és instrukciókat. A tartalom a kihívás ideje alatt, , illetve azután három hétig, azaz összesen 35 napig lesz elérhető.

A vásárlást követően a visszaigazoló emailben elküldjük a 0. napi tippet, mely tartalmazza a kihívás étrendjéhez szükséges alapanyagok listáját és az alaprecepteket is.
A kihívást élesben - ha mindent beszereztél - te tudod elindítani, szintén a 0. napi tipp végén található START gombbal! Az aktuális napi emailt mindig éjfélkor küldjük ki. 

A jógavideók mellé tehát egy speciális, ayurvédikus étrendet ajánlunk alapreceptekkel, így a leghatékonyabb a tisztulás. Ha az alapanyagok beszerzése most nehézségekbe ütközik, akkor végezd csak a jógát, illetve válts egy könnyű étrendre sok nyers zöldséggel, gyümölccsel. (A speciális étrendhez egy turmixgépre is szükséged lesz, ha ez nincsen, azt érdemes beszerezni.)

Teendőid:

• Határozd el magad!
• Szerezzd be a teljes programot.
• Ideális, ha van egy jógaszőnyeged, amelyet akár megvásárolhatsz a JógaKlikk shopjában is. Természetesen a program jógaszőnyeg nélkül is elvégezhető.

Figyelem! Ha bármilyen egészségi problémád van és bizonytalan vagy benne, hogy végezheted-e a kihívást, keress minket bátran tanácsért a következő elérhetőségek egyikén: info@jogaklikk.hu, 06 30 202 8922

Hogyan méregtelenít a jóga?

Ahogyan a lakásra ráfér egy jó nagy takarítás és rendrakás tavasszal, úgy a testednek, a lelkednek és az elmédnek is szüksége van tavaszi méregtelenítésre. Tisztulj meg, hogy könnyedén nézz a tavasz és a nyár kihívásai elé, szabadulj meg a lerakódásoktól, amikre már nincs szükséged, legyél energikus és könnyű! Mi kell hozzá? Változni akarás, elhatározás, a régi szokásokból való kilépés - és néhány jógagyakorlat! Olvass tovább!

Megosztom

Hozzászólások

Hozzászólnál? jelentkezz be! Ehhez a videóhoz még nincs hozzászólás. Légy az első hozzászóló!