JógaKlikk -  Online jógaórák

Jógavideók

Relaxáció kisiskolásoknak

Ingyenes videó. A teljes videó megtekintéséhez jelentkezz be!

Néhány éve majdnem bevezették a relaxációt az iskolai tananyagba, azután mégsem. Pedig a gyerekek mentális egészsége ugyanolyan fontos, mint a testi épségük. Ha megtanulnak relaxálni, egy életre szóló képesség birtokába jutnak, mely a stressz és szorongás okozta káros hatásokat segít kompenzálni.
Gyerekjóga | Mindenkinek | 5 perc
Megosztom

Hozzászólások

Hozzászólnál? jelentkezz be!

E. Célia

2015. 09. 28. 16:42 Kedves Berta! Van, hogy halk zene szól, de alapvetően csendben. Felnőtteknek is kihívás egyszerre több mindenre figyelni, illetve megtartani adott dolgon a figyelmet, ez egy gyereknek még nehezebb, még több erőt kíván. Volt, hogy képekkel írtam le, hogy lazuljanak el, de ott mellé lehet nyúlni, és ha nem ismerem eléggé a gyermeket, akkor egy-egy kép leírása akár félelmet is kelthet benne. Köszönöm, a gyerekek sajátok - ők már "sokat" gyakoroltak . :) Szép napot kívánok! Szeretettel: Célia

T. Berta

2015. 09. 28. 15:20 Célia! Szoktál olyan relaxot is tartani gyerekeknek, ahol nincs csend, vagy nagyon kis rövid és helyette valamilyen kép, történés leírása van? Nagyon cukik voltak a gyerekek! :)