JógaKlikk -  Online jógaórák

Várhidi Bea

Kerestem a békét, a nyugalmat, a csendet, és egyszer csak ott találtam magam dr. Pressing Lajos (buddhista tanító) szellemi jóga foglalkozásán. Négy éven át részesülhettem a tanításában. Ez alatt az idő alatt az addig fekete-fehér kép - ahogy az élet dolgait akkor láttam - csodás színekkel kezdett megtelni és azóta is gazdagodik és mélyül. Bár nem volt célom a tanítás, mégis felkeltette az érdeklődésemet egy kismama jógaoktatói képzés, nőként mindig is mélységesen vonzódtam ehhez a csodálatos adottsághoz, a várandóssághoz és az anyasághoz. Örülök, hogy megismerhettem természetes módszereket, technikákat, amivel kiegyensúlyozottá, meghitté tehető a várakozás 9 hónapja.

2006 őszén kerültem a Mandala jógastúdióba, Németh Gergőhöz és Juhász Saroltához, akiktől lehetőséget kapva, később 3 évig oktattam gerincjógát és hatha jógát.

A jógát a szőnyegen gyakorolva és azon túl, egyfajta felfedező útnak tekintem, önmagamba, önmagamhoz. Háborítatlan, elvárások nélküli, örömteli létezésnek. Boldogsággal tölt el, amikor "megoszthatom" ezt az élményt.

2009-ben abban a szerencsében volt részem, hogy Indiában gyakorolhattam Vinay Kumar vezetésével Pranavashya Yoga-t.

2011-ben két továbbképzésen vettem részt: Relaxáció, meditáció oktatóképzés - Bálint János vezetésével, Vinyasa Flow oktatói továbbképzés - Varga Judittal.

Eredeti végzettségem közgazdász, és évek óta foglalkozom alternatív masszázsterápiával, kiemelten shiatsu masszázzsal, és Baba shiatsuval.  merhettem természetes módszereket, technikákat, amivel kiegyensúlyozottá, meghitté tehető a várakozás 9 hónapja. 2006 őszén kerültem a Mandala jógastúdióba, Németh Gergőhöz és Juhász Saroltához, akiktől lehetőséget kapva, később 3 évig oktattam gerincjógát és hatha jógát. A jógát a szőnyegen gyakorolva és azon túl, egyfajta felfedező útnak tekintem, önmagamba, önmagamhoz. Háborítatlan, elvárások nélküli, örömteli létezésnek. Boldogsággal tölt el, amikor "megoszthatom" ezt az élményt. 2009-ben abban a szerencsében volt részem, hogy Indiában gyakorolhattam Vinay Kumar vezetésével Pranavashya Yoga-t. 2011-ben két továbbképzésen vettem részt: Relaxáció, meditáció oktatóképzés - Bálint János vezetésével, Vinyasa Flow oktatói továbbképzés - Varga Judittal. Eredeti végzettségem közgazdász, és évek óta foglalkozom alternatív masszázsterápiával, kiemelten shiatsu masszázzsal, és Baba shiatsuval.

Az oktatók videóinak megtekintéséhez tekintsd meg ajánlatunkat!

Várhidi Bea videói