JógaKlikk -  Online jógaórák

Hargitai Csaba

A jógával 17 évesen kezdtem megismerkedni egy könyvön keresztül, miközben válaszokat kerestünk barátommal az élet nagy kérdéseire - ahogy a galaxis utikalauz fogalmaz - az életre, a mindenségre meg mindenre. Akkoriban kezdett egyre intenzívebbé válni bennem az érzet, hogy valami más, titokzatos van az színfalak mögött, amivel az emberek többsége nem foglalkozik. Sorra tanulmányoztuk a világvallásokat és a tanításokat.

Emellett a harcművészetek (Taichi, Iaido) is megajándékoztak tapasztalatokkal, ám egyikben sem találtam meg teljességgel a válaszokat. Átütő változás azután jött, hogy egy nap barátomat elkísértem a Mandala jógastúdióba. Az első perctől otthon éreztem magam. Néhány foglalkozás után beiratkoztam az oktatóképzésre, hogy mélységeiben sajátítsam el a jóga tanításait.

Életem hatalmasat változott azóta. A jóga által kaptam meg azt, amit mindig is kerestem, egyszerűen, teljesen, misztikumoktól mentesen. 2008 őszétől vezetek jógaórákat, mellette jógatáborokban, oktatóképzéseken, és elvonlásokon folyamatosan képzem magam. Sokat tanultam Németh Gergőtől, Juhász Saroltától, Várhidi Beától és Pápa Gyöngyvértől. Örülök, hogy velük dolgozhatok.

 

Látogatható óráim: Mandala jógastúdiók - Pécs 

Petőfi Sándor utca 56. 
Az oktatók videóinak megtekintéséhez tekintsd meg ajánlatunkat!

Hargitai Csaba videói