JógaKlikk -  Online jógaórák

Gyakran Ismételt Kérdések

Mert csak egy KLIKK és velünk bárhol és bármikor jógázhatsz.  Hetente friss videókból válogathatsz, melyet a laptopodon, számítógépedet és a tv-készülékedet összekötve nappalid tévéjén HD minőségben, avagy a kedvenc parkodban az okostelefonodról is nyomon követhesz.

Videóink megtekinthetők Androidos és iPhone okostelefonokról, laptopról, asztali számítógépről. A videók megtekintése előtt kérünk, ellenőrizd az internetkapcsolatod erősségét. Wifi a legbiztosabb választás. Előfordulhat, hogy néhány percet igénybe vesz a videók betöltése. A lejátszóablakban először egy fekete képernyőt fogsz látni amíg töltődik a videó, amint ez megtörtént, megjelenik egy háromszög alakú lejátszógomb, amelyre kattintva el tudod indítani a lejátszást.

Bármelyik aloldalról a bal felső sarokban látható JÓGAKLIKK-logóra kattintva rögtön a főoldalra kerülsz. A főmenüben szintén megtalálod a "Főoldal" gombot.

Az árakról tájékozódj itt. Bankkártyás fizetés estén ha kéred, a bankkártyádat megterheljük minden hónapban a havidíj összegével, melyről minden esetben előre tájékoztatunk e-mailben. Ezzel a megújuló előfizetési szolgáltatással biztosítunk számodra kényelmes, állandó elérhetőséget oldalunkon. Amennyiben nem kívánsz élni ezzel a kényelmi szolgáltatással, kérjük a vásárlási tranzakció során klikkelj az erre vonatkozó szövegdobozra. Ezt megteheted az “Adatok módosítása” menüpontban a “Számlázási adatok” részben is. (Ha igényled a megújuló előfizetés szolgáltatást, akkor pipáld ki a “Megújuló előfizetés” szövegdobozt, majd klikkelj a “Módosítás” gombra. Amennyiben szüneteltetni kívánod tagságod vagy le akarsz mondani a megújuló előfizetésről akkor ugyanitt  hagyd üresen a “Megújuló előfizetés” szövegdobozt és klikkelj a módosítás gombra.)

Bankkártyás utalás mellett lehetőséged van havonta átutalással, PayPal segítségével, Szépkártyával (OTP, MKB, K&H), rózsaszín postai csekkel valamint közvetlen fióki befizetéssel is fizetni. Ezek részletes leírását bejelentkezés és a kiválasztott termékek kosárba rakása után az adott vásárlási módra klikkelve találod.

Aktuális akcióinkról hírlevélben értesülhetsz leghamarabb. Hírlevelünkre itt iratkozhatsz fel.

A főoldalon a "Legfrissebb videók" cím alatt találod a legfrissebb jógaórákat. Ha mégsem ezek közül szeretnél választani, akkor klikkelj a "További videók" gombra vagy az oktatók, jógastílusok, szintek, időtartam menüpontokra és válogass ezek alapján. A bal oldali főmenűből elérhető a "Részletes videókereső", mely  segítségével  lehetőséged van egy összetett kereső használatára is, amellyel az imént felsorolt opciók kombinációja alapján tudsz szűrni. Ha az egered az apró ablakos képre helyezed, további információk jelennek meg az óráról. Ha sikerült kiválasztanod a gyakorolni kívánt órát, csak klikkelj az apró ablakra és azonnal elkezdődik a videó betöltése és lejátszása.

Miután kiválasztottad a megtekinteni kívánt videót, lehetősége l van lejátszási minőséget is választani. Amennyiben jó minőségű, gyors internetkapcsolatod van, ajánljuk, hogy klikkelj a videó lejátszó jobb oldalán a HD gombra, így  máris a legjobb minőségben nézheted a videót. Ha lassabb az internetkapcsolatod, kapcsold ki a „HD” opciót. Alapbeállításként normál minőségben (HD off) játszódik le a videó.  

A videó alatti idővonal jobb oldalán található téglalapra kattintva a videó kitölti a képernyő teljes méretét. 

Több megoldás is a rendelkezésedre áll: egyrészt a számítógéped/telefonod hangerősségével tudod szabályozni a videó hangerősségét. Másrészt a videó lejátszó oldalon az idővonal mellett található egy hangerő-szabályozó gombbal, harmadrészt külső hangszóróra csatlakozással.

Bankkártyáddal kapcsolatos adataid biztonságban vannak. A biztonságos online fizetésért a Simple fizetési szolgáltató felel. Az SSL - titkosítás mellett a  PCI szabványnak megfelelő biztonsági tanúsítványokkal. A biztonságos online fizetéssel kapcsolatos további információkért kattints ide.

Rengeteg tévhit terjedt el már az internetes fizetésről, de igazság szerint semmivel sem veszélyesebb, mint az egyszerű bolti vásárlás. Lássuk miért is: A boltban történő kártyás fizetéskor a bolti alkalmazott kézbe veszi a vevő kártyáját, így könnyedén a kártyaadatokhoz juthat. Ezzel szemben az internetes fizetéskor a kártyaadatok egy titkosított csatornán egyenesen a bankhoz jutnak el. Így a kártyaszám nem az internetes áruház szerverére, hanem közvetlenül a bankhoz jut el. Ezt a közvetlen adatátvitelt SSL (Secure Socket Layer) titkosítási eljárás biztosítja. Az SSL technológia a webhelyekkel, szerverekkel történő kommunikáció, illetve adatcsere titkosításának és hitelesítésének leghatékonyabb módja, melyet világszerte sok millió weboldalon használnak adatok és tranzakciók védelmére, cégek azonosítására, identitások igazolására. A kereskedőnek még esélye sincs arra, hogy hozzájusson kártyád adataihoz, így nem is tud velük visszaélni.  Az internetes kereskedelemben jogi védelem is létezik. A „chargeback” eljárás lényege, hogy a bank egy már végrehajtott terhelést a számlatulajdonos utasítására visszavon, és ezzel egyidejűleg az adott kereskedő számláját megterheli. Ez azt jelenti, hogy amennyiben az internetes fizetés során a vásárló kártyaadataival visszaélnek, akkor a bank visszafizeti neki a megvásárolt áru ellenértékét. Ily módon a vevő nagyobb védelmet élvez, mintha csupán hagyományos módon vásárolt volna.   A fizetési folyamat röviden: • A fizetési felületen először kiválasztod a havi előfizetést, workshopot vagy tanfolyamot, amelyet meg szeretnél vásárolni, majd a bankkártyás fizetési módot és elindítod a fizetést. • Webáruházunk a Wirecard CEE által biztosított fizetőfelülettel áll kapcsolatban. Ez a fizetőfelület a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működik. Vásárláskor a rendszer erre a biztonságos fizetőfelületre irányít. • Ezen a biztonságos fizetőfelületen megadod a vásárláshoz szükséges adatokat (bankkártya adatai: kártyaszám, név, lejárati dátum, háromjegyű kártyaazonosító) és elküldöd a bank felé. Ez a fizető oldal kódolva van (SSL, a kártyatársaságok előírásának megfelelően, az URL-ben "https" jelenik meg), így hivatott biztosítani, hogy illetéktelenek ne férhessenek hozzá kártyád adataihoz. • A banki oldalnak így már minden adat a rendelkezésére áll. Végrehajtatja a fizetési tranzakciót, amelynek eredményét közli weboldalunkkal. • A fizetőoldal adattartalmáról a jogaklikk.hu nem értesül csak a tranzakció eredményéről kapunk tájékoztatást.  

Adataid módosításhoz kattints ide.

Tagságod törlését e-mailben tudod jelezni az info@jogaklikk.hu címen. Megköszönjük, ha néhány sorban  leírod tagságod megszüntetésének okát, annak érdekében, hogy tökéletesíthessük szolgáltatásunkat.

Videóink többsége nem letölthető, havi előfizetéssel online megtekinthető. Később néhány prémium workshopot külön díjért is elérhetővé fogunk  tenni számodra letölthető formában. Ezeket a videókat akkor is megtekintheted, ha éppen nincs internetkapcsolatod.

A JÓGAKLIKK órák felvételei ingyenesen látogathatók. Amennyiben feliratkozol hírlevelünkre, e-mailben értesítünk a következő órák felvételének időpontjáról, stílusáról, hosszáról, nehézségi szintjéről. Mivel a férőhelyek száma limitált, ezért az órákon való jelentkezésed és részvételed kérünk, minden esetben erősítsd meg egy válasz e-mailben az info@jogaklikk.hu e-mail címen. Hírlevelünkre feliratkozhatsz itt